ESP

Eliminació de grafitis

Especialistes en la eliminació i tractament d'aquest tipus de pintades, Bisbal Casacuberta t'ofereix la seva servei de neteja per desfer d'elles sense que quedin senyals ni ombres de la seva existència.


El esborrat de pintades abusives es realitza mitjançant un tractament ecológic no agressiu i posterior rentat a pressió que no afecta la superfície a tractar, ja siguin marbres, monocapes, vidres, plàstics, etc. respectant la seva anterior aparença.


Per a una major protecció enfront de nous atacs, t'oferim un tractament antigrafiti que aplicat sobre la superfície neta facilita la seva rentat amb una major rapidesa.


Aquest tractament antigrafiti, aplicat sobre la superfície ens permet el que no s'adhereixin els adhesius, els retoladors indelobres ni els esprais de pintura.


Bisbal Casacuberta, li recomana els productes adequats per a cada cas i aplicació.


◀︎ tornar


Inici . Avis legal i política de privacitat . Política de qualitat . Politica de cookies

Bisbal Casacuberta SL - C/ Guiu, 11 08188 Vallromanes - Barcelona - Tel: 93 572 92 31 - E-mail: correu@bisbalcasacuberta.com   
Facebook Twitter Youtube Instagram


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.