ESP
Bisbal

93 572 92 31

617 380 409

correu@bisbalcasacuberta.com

Neteja de mobiliari urbà

MOBILIARI PUBLIC I PRIVAT.- Netegem la bruticia per l'acció de la pol·lució i del l'ús de tot tipus de mobiliari urbà, com fanals, papereres, bancs, senyals de transit, contenidors, monuments...

ORINS DE GOS.- Eliminem i desinfectem els orins de gos de les parets i els terres, posteriorment apliquem un producte per tal que els gossos no tornin a orinar en aquell mateix espai.

TAQUES D'OLI.- Apliquem un producte que absorveix el greix i l'oli impregnat a la superficie afectada i posteriorment amb aigua calenta a alta presió l'eliminem.

A causa de l'acció de la pol.lució tant orgánica com inorgánica, els materials de construcció s'embruten i comencen a descompondre amb el perill que això comporta.

Per prevenir aquests efectes s'han de tractar les superfícies amb productes biodegradables i posteriorment ser netejats amb aigua calenta a pressió.

Bisbal Casacuberta neteja la brutícia de la pol.lució i ùs de tot tipus de mobiliari urbà i jocs infantils com fanals, papereres, senyals de trànsit, contenidors, etc.

Bisbal Casacuberta, recomana aplicar el protector antigrafiti a tot monument, mobiliari urbà i joc infantil.

◀︎ tornar


inici . avis legal i política de privacitat . politica de cookies
Facebook Twitter Youtube Instagram
Disseny