ESP

Neteja de mobiliari urbà

MOBILIARI PUBLIC I PRIVAT.- Netegem la bruticia per l'acció de la pol·lució i del l'ús de tot tipus de mobiliari urbà, com fanals, papereres, bancs, senyals de transit, contenidors, monuments...


ORINS DE GOS.- Eliminem i desinfectem els orins de gos de les parets i els terres, posteriorment apliquem un producte per tal que els gossos no tornin a orinar en aquell mateix espai.


TAQUES D'OLI.- Apliquem un producte que absorveix el greix i l'oli impregnat a la superficie afectada i posteriorment amb aigua calenta a alta presió l'eliminem.


A causa de l'acció de la pol.lució tant orgánica com inorgánica, els materials de construcció s'embruten i comencen a descompondre amb el perill que això comporta.


Per prevenir aquests efectes s'han de tractar les superfícies amb productes biodegradables i posteriorment ser netejats amb aigua calenta a pressió.


Bisbal Casacuberta neteja la brutícia de la pol.lució i ùs de tot tipus de mobiliari urbà i jocs infantils com fanals, papereres, senyals de trànsit, contenidors, etc.


Bisbal Casacuberta, recomana aplicar el protector antigrafiti a tot monument, mobiliari urbà i joc infantil.


◀︎ tornar


BisbalCasacuberta


Inici . Avis legal i política de privacitat . Política de qualitat . Politica de cookies


Bisbal Casacuberta SL - C/ Guiu, 11 08188 Vallromanes - Barcelona - Tel: 93 572 92 31 - E-mail: correu@bisbalcasacuberta.com   
Facebook Twitter Youtube Instagram