ESP
Bisbal

93 572 92 31

617 380 409

correu@bisbalcasacuberta.com

Neteja de voreres i monuments

Bisbal Casacuberta neteja la brutícia i extreu substàncies mitjançant productes biodegradables, a tota mena de sòls, voreres, places, façanes, monuments, etc., mitjançant tècniques de rentat a pressió.

Hi ha una sèrie de raons per les quals una façana, un monument o una construcció es renta i es neteja. Això, per simple que sembli, potser sigui un dels passos màs importants en la restauració d'una casa o la renovació d'una façana. Certs materials estan considerats vulgarment com "lliures de manteniment", en l'estricte sentit que no han de ser repintats, però sí cures encara que entre cura i cura passin molts anys. Exemples d'aquests materials son: les pedres naturals, làmines de metall, maons, obra vista "€"

A causa de l'acciò de la pol·luciò tant orgànica com inorgànica, aquests materials es tornen bruts i lletjos. Gradualment la brutícia comença a ser màs agressiva i els materials "lliures de manteniment" de les façanes comencen a descompondre, amb els consegüents perills que aquesta acció de la pol·lució porta amb si, tant per als propietaris com per als ciutadans.

Avui en dia la millor relació qualitat-preu, la millor acció de prevenció i la más neta sense que sigui agressiva amb els materials esmentats davant d'aquests agents de pol·lució es la neteja amb productes ecológics biodegradables seguits d'una neteja amb aigua calenta a pressió.

◀︎ tornar


inici . avis legal i política de privacitat . politica de cookies
Facebook Twitter Youtube Instagram
Disseny