ESP

Tractaments Protectors

TRACTAMENTS PROTECTORS

Bisbal Casacuberta disposa de la solució per facilitar la neteja de les superfícies susceptibles de vandalisme urbà. Es tracta d'un protector de superfícies davant pintades de bolígraf, retolador, tinta xinesa, pintura aerosol, etc., facilitant la seva posterior neteja. Deixa sobre la superfície una pel.lícula protectora d'aspecte transparent, amb o sense brillantor, de gran resistència que protegeix al suport evitant que la pintura a tinta penetri en la superfície.


TRACTAMENTS ANTIHUMITAT

La humitat en superfícies ès un problema que tè solució amb el tractament antihumitat. Desprès de la seva aplicació la superfície es torna permeable per a les humitats internes i impermeable per a la filtració externa.


TRACTAMENTS RECUPERADORS DE MARBRE

Adequat per recuperar l'aspecte inicial de qualsevol tipus de marbre que hagi sofert d'algun tipus d'incidència.


◀︎ tornar


BisbalCasacuberta


Inici . Avis legal i política de privacitat . Política de qualitat . Politica de cookies


Bisbal Casacuberta SL - C/ Guiu, 11 08188 Vallromanes - Barcelona - Tel: 93 572 92 31 - E-mail: correu@bisbalcasacuberta.com   
Facebook Twitter Youtube Instagram

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.