ESP

Neteja de graffitis i despintat de superficies


Som especialistes en neteja de graffitis i despintat de superfícies, Bisbal Casacuberta, compta amb una llarga experiència en el sector i la confiança de molts clients ens acompanya en el nostre trajecte laboral.


Bisbal Casacuberta, compta amb els equips i última tecnologia, que li permet poder dur a terme, qualsevol projecte que se li presenti, adequant-se a cada cas, sempre mantenint un tracte proper i personalitzat amb el client. Prestem serveis de tractament de superfícies urbanes en general, neteja de parets i murs en zones esportives, escoles, instituts, indústries i comerços, en general en qualsevol superfície exposada. Com també, qualsevol zona urbana, monuments i mobiliari urbà, és per això que molts dels nostres clients són ajuntaments o organismes oficials.


Consulteu el nostre apartat de serveis i no dubtin en contactar amb Bisbal Casacuberta, l'atendrem i assessorarem de la millor opció per al seu cas.


Inici . Avis legal i política de privacitat . Política de qualitat . Politica de cookies

Bisbal Casacuberta SL - C/ Guiu, 11 08188 Vallromanes - Barcelona - Tel: 93 572 92 31 - E-mail: correu@bisbalcasacuberta.com   
Facebook Twitter Youtube Instagram
Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.